מתכון לעוגת טונה

עוגה טונה הוא מתכון אופייני לפסח, כך בימים אלה הם הזמן המתאים ביותר לעשות את זה. ישנם מתכונים רבים לעשות את זה, בחרנו בו יש נראה הקלה ביותר של כל: מרכיבים העוגה של טונה: 1 העליון של העוגה. 2 פחיות של טונה. 1 ביצה. 2 עגבניות. 3 בצלים.

שמן. חמאה. צלילים עיליים אגוזיים גבינה. גבינה מגוררת. Casancrem גבינות. מלח.

פלפל. אורגנו. שמנו שתיים או שלוש כפות שמן במחבת גדולה. לחתוך בצל שלושה לריבועים קטנים ולשים אותם לחום. חותכים את העגבניות שני לריבועים גדולים. לשים לחמם בסיר קטן כדי לחמם את הביצה (מבושלים ביצה). אנחנו נפתח פחיות טונה, להוסיף אותם על מחבת ללא שמן בתוך פחיות, יחד עם עגבניות. לאחר מכן מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים הכל. להוסיף שתי כפות גבינה (casancrem), האורגנו, אנחנו מערבבים הכל. כאשר הבצלים ¨transparentes¨ יהיה האות כי שסיימנו בישול הכל, כי הטונה לא אתה צריך בישול. Enmantecaremos ¨pizzera¨ ואנו לשים צמרות עוגה אחת, אנחנו למתוח אותו כך שיכסה היטב התחתון ולאחר מכן הוסף ההכנה עד העליון של העוגה, אנו לצייר את מעטפת הביצית, לחתוך אותו לחתיכות גדולות, גם שילוב. אנו יוסיף גבינה צלילים עיליים אגוזיים לחתיכות, בסופו של דבר, לשים הגבינה על גבי. לסגור אותו עם מכסה עוגה אחרת. אנו ימקם אותו בתנור (התיכון/גבוהה) כ 20, 25 דקות וזה מוכן לאכול עוגה שלנו של טונה. ניתן למצוא מתכונים בספר מתכון כמו, אחרים כגון או.

© 2011-2024 Techcommforum.com All Rights Reserved