הוא מתחיל שוב! היא כבר כראוי חם בחוץ, תשוקה צולה גדל מיום ליום. עולה השאלה איזה סוג של גריל עליך לנקוט רק הראשון. כדאי לך לעיין אצל טבע כדי לקבל עוד מידע. בגלל האפשרות של בשר, ירקות, מה רוצה למקם אחר על הגריל הוא גם קצת רחוק. רק גריל פחם נותר רוב ללא עוררין עם הטעם לברביקיו אופייני שלו. גם אפשרות לבחור הרשת תלויה גם של טביעת אפשרי.
אבל אם אתה כבר יודע כיצד ברצונך גריל, כך עולה השאלה הבאה. שאלה ההכנה. עוד מידע על טבע ניתן למצוא באינטרנט. ההערכה עבור מתכונים ברביקיו טוב באמת תלויים טעמה, כי זה ידוע לנו מאוד שונה. תוכלו למצוא מתכונים ברביקיו באינטרנט, בספרים. אך ללא ספק החיפוש באינטרנט הוא מהיר יותר, זול יותר כדי לקנות ספר עבור כל מתכון. ו הוא קטן מרחק מכן כאלה מתכונים שנרכש יותר, כי זה יכול לקרות שיש כמה דרישות גבוהה בתבנית הבסיס גריל.
אתה רוצה משהו אחר על זמני גריל בחר תמיד רק בשר הרגיל, לחם, לכן מומלץ אך לעיתים חדש מתכונים grilling לנסות. ישנן וריאציות רבות מאוד עם דגים, בשר או ירקות שבו אתה צריך פשוט לנסות. כי רק כאשר אחד יש ניסיתי את זה, אתה יודע אם זה היה טעים. מתכונים ברביקיו מתוארים היטב, מדגים משהו, בעזרת תמונה קטנה מתאימה להזין עבור בניסיון הראשון חדש. אנו יודעים באיזה כיוון להפליג כמתחיל. גם אם הוא אינו פועל פעמים, תרגול, תרגול מושלם.